Pimeä ydintalvi alkaa olla takana, vaikka todelliset pakkaset iskivät päälle vasta nyt. Innokkaimmat golfarit ovat treenanneet halleissa jo muutaman kuukauden ja monet ovat käyneet pelaamassa etelän lämmössä. Jotenkin se kuitenkin on niin, että golfmessut ovat todellinen startti uuteen kauteen. Toimialan ihmiset tuovat itsensä ja tuotteensa esille ja uteliaat golfarit saapuvat Messukeskukseen tutustumaan tarjontaan.

Itse olen saanut olla esiintymässä useilla messuilla, jos vain olen ollut maisemissa. Tänä vuonna teemme yhdessä Team GoGolfin kanssa lauantaina pari klinikkaa ja yhden haastattelun. On mukava päästä esiintymään lajista kiinnostuneille ja toivottavasti antaa heille jotakin, joka innostaa pelaajia kehittämään itseään kohti nautinnollisempaa peliä. Haastattelulla pyrimme avaamaan lajin, huippu-urheilun ja Eurooppa Tourin vaatimuksia ja pyrimme osoittamaan, että samoja asioita kunnioittamalla saa itsestään enemmän irti pelitasosta riippumatta.

Olen messuilla Golf Mentorsin toimitusjohtajan Mikko Rantasen kanssa kertomassa myös yhtiömme toiminnasta. Omaa osastoa meillä ei ole, mutta kuten yhtiön toimintatapoihin kuuluu, haluamme toimia kaikkien kanssa yhteistyössä ja vierailemme mahdollisimman monella osastolla viikonlopun aikana.

Messuista kenttien avaamiseen ei ole enää pitkä aika, mutta kuitenkin sen verran, että tarvittaessa ehtii harjoitella itselleen paremman itseluottamuksen kesän pelejä varten. Maailman parhaat harjoittelevat, jotta saavat itseluottamuksen huippuun isoja kisoja varten. Meidän muiden kannattaa oppia heiltä ja opetella harjoittelemaan tavoilla, joilla saamme enemmän onnistumisia kierroksilla. Tästä harjoittelun taidosta kannattaa olla kiinnostunut, kun saapuu messuille.

Lisätietoa:
Golfmessujen ohjelma

Timo Rauhala, päävalmentaja, Golf Mentors