Aamupäivän viimeinen treenitunti alkoi kääntyä jo kohti lounasta ja Ilonen lähetti rauta nelosella palloja kohti lippua Kytäjän rangella. Päivä oli ollut normaalin energinen ja rauhallinen. Joku ajoi golfautolla pohjoispäätyyn ja jäi seuraamaan toimintaa kauempaa. Vähitellen meidän oli aika pitää tauko ja silloin utelias kaveri tuli esittelemään itsensä. Tutustuin Jari Pitkälään ja aloitimme yhteistyön, jossa on tapahtunut paljon positiivisia asioita.

Jari osoittautui heti alusta lähtien kaveriksi, joka ymmärsi, mitä me olimme tekemässä ja mitä valmentaja tekee parhaimmillaan pelaajien kanssa. Jari järjesti tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa olin esiintymässä. Kauden 2017 jälkeen lähdimme toteuttamaan yhteistä urakkaa, jonka tavoitteena oli luoda mahdollisuuksia isolle golfmenestykselle Suomessa. Mikko Rantanen tuli mukaan ja näin olimme perustaneet Golf Mentorsin. Jari toimi taustalla ja antoi meidän hoitaa käytännön työt. Tavoittelimme uudenlaista toimintaa ja menestystä niin valmennuksen, koulutuksen kuin tapahtumien saralla.

Mikon siirryttyä muihin tehtäviin, keskityimme Golf Mentorsissa valmennuksen ja koulutuksen maailmaan. Jarin panostuksen avulla pystyin tekemään valmennuksia Mikko Iloselle, Mikko Korhoselle, Kim Koivulle, Alex Hietalalle, Matias Honkalle ja monille nuorille pelaajille. Lisäksi teimme kuukausittain avauksia urheilu- ja yritysmaailman eri sektoreilla, ja uteliaina ihmisinä etsimme parhaita keinoja toteuttaa tavoitteitamme. Olemme Jarin kanssa inspiroineet toisiamme ja tulemme tekemään sitä myös jatkossa.

Nyt Jarin on päättänyt vetäytyä Golf Mentorista ja omistus siirtyy kokonaisuudessaan haltuuni. Pitkälä jatkaa edelleen voimakkaasti golfin parissa niin speedgolf kilpapelaajana kuin Kytäjä Golfin omistajana ja hallituksen jäsenenä. Olen kiitollinen Jarille näistä vuosista, joiden aikana on mahdollistettu monen pelaajien valmennus ja menestyminen. Yhtiö on hyvässä kunnossa ja valmis siirtymään uuteen aikaan.

Timo Rauhala