Suomen tunnetuin golfvalmentaja Timo Rauhala ja kokenut golfjohtaja Mikko Rantanen ovat lyöttäytyneet yhteen ja perustaneet Golf Mentors -nimisen yhtiön tarjoamaan palveluita golfvalmennukseen, mentorointiin ja erilaisiin tapahtumiin.

Timo ja Mikko ovat molemmat pitkän linjan golfammattilaisia. Molempia yhdistää intohimo ja rakkaus lajiin. He ymmärtävät menestymisen vaatimukset ja tuovat golfin kautta opittuja kokemuksia niin kokonaisvaltaiseen golfvalmennukseen kuin työelämään. Mukana yhtiössä on heidän lisäksi myös Jari Pitkälä hallituksen puheenjohtajana ja taustavaikuttajana.

Timo ja Mikko tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 1989 Kurk Golfin ykköstiillä SM reikäpelien ensimmäisellä kierroksella. Mikko oli ilmestynyt ulkomailta ja juuri voittanut junioreiden Suomen mestaruuden. Timo oli pelannut maajoukkueessa jo useamman vuoden. Tuolla kertaa Mikko vei voiton. Nyt 30 vuotta myöhemmin herrat kirjoittavat tekstejä ja luovat yhteisen yhtiön strategiaa samassa toimistossa. Intohimo golfiin on vain kasvanut noista ajoista ja hyvin paljon kaikkea mielenkiintoista on tapahtunut molemmille vuosien saatossa. Molemmat pelasivat golfia ammattilaisina useamman vuoden, mutta ilman läpimurtoa. Sen jälkeen Mikko on toiminut golfin johtotehtävissä ja Timo valmentajana.

”Jo pitkään olen haaveillut menestyvän yhtiön perään, jossa mahdollistuisi monet valmentamiseen tavoittelemani asiat. Tavoitteemme on luoda laadukkaammat puitteet valmennukselle, jotta pelaajilla on paremmat mahdollisuudet saavuttaa tavoitteensa ja unelmansa. Ja samalla luomme yhteisön, jonka tilaisuuksissa, tapahtumissa, matkoilla ja kisoissa on erityisen hyvä olla”, kertoo Rauhala.

”Kymmenen vuoden työrupeaman jälkeen jäin pois Golf GameBookin mielenkiintoisista tehtävistä viime kesäkuussa ja lähdin suunnittelemaan ratkaisua Suomen golfyhteisön moninaisiin haasteisiin. Osa näistä vaatii vielä lisäaikaa, mutta kun Timon ja Jarin kanssa tapasimme ja he kertoivat suunnitelmistaan viedä Timon valmennustoimintaa uudelle tasolle ja lukuisista muista mahdollisuuksista golfmaailman parantamiseksi, päätin ottaa haasteen vastaan ja lähteä uuden yhtiön perustajaksi mukaan”, kommentoi Rantanen.

Golf Mentors Oy perustettiin joulukuussa ja toiminta on lähtenyt käyntiin heti alkuvuodesta.

Tulemme golfin ytimestä ja intohimomme on houkutella nuoria pelaajia kiinnostumaan lajin todellisista haasteista ja niiden voittamisesta. Toimintamme perustuu menestymisen vaatimusten ymmärtämiseen ja kunnioittamiseen. Uskomme selkeiden tavoitteiden voimaan ja prosessiin, joka johtaa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen. Vahvuutemme on tuottaa erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin sisältöä, joka auttaa osallistujia hahmottamaan omien haasteidensa ytimen ja toimimaan tavoilla, jotka johtavat tavoitteiden saavuttamiseen.

Tarjoamme valmennus- ja mentorointipalveluita yksilöille, tiimeille ja organisaatioille golfympäristössä ja myös sen ulkopuolella. Tarjoamme sisältöä ja luentoja golftapahtumiin, seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin sekä erilaisia konsultointipalveluita golfyhteisölle.

Visionamme on olla osa suomalaisen major-voittajan tarinaa. Tämän saavuttaminen vaatii laajamittaista, pitkäjänteistä ja ammattimaista yhteistyötä eri yksilöiden, golfyhteisön, huippu-urheilun ja yrityselämän välillä. Tämä on syy, miksi Golf Mentors on perustettu.

”Golf kaipaa tällä hetkellä muutosta kohti energisempää tekemistä ja menestystä. Haluamme ehdottomasti olla mukana tässä muutoksessa. Niin huippupelaajia, junioreita kuin harrastajiakin on syytä valmentaa ja mentoroida tavoilla, jotka johtavat nautinnollisempaan peliin ja parempaan menestykseen. Meillä on toimitusjohtaja Mikko Rantasen johdolla kasassa kokenut ja osaava tiimi asiantuntijoita, jotka omalla panoksellaan silottavat tietä golfin haasteissa”, täydentää Rauhala.

”Timo esiintyy Golfmessujen ohjelmassa lauantaina ja olemme molemmat siellä kertomassa toiminnastamme. Omaa osastoa meillä ei ole, mutta kuten yhtiön toimintatapoihin kuuluu, haluamme toimia kaikkien kanssa yhteistyössä ja vierailemme mahdollisimman monella osastolla viikonlopun aikana”, summaa Rantanen.

Timo Rauhala, päävalmentaja, Golf Mentors
Golf Mentorsin valmennustoiminnasta vastaa Suomen golfvalmennuksen kärkinimi Timo Rauhala. Moninkertainen Suomen PGA:n vuoden golfvalmentaja ja Euroopan PGA:n Viiden Tähden golfammattilaiseksi palkittu Rauhala tunnetaan myös Mikko Ilosen, Minea Blomqvistin sekä monien muiden suomalaisten huippupelaajien valmentajana. Kansainvälisistä pelaajista Rauhala on valmentanut mm. Henrik Stensonia.
Timo on myös yksi Suomen arvostetuimmista valmentajista yli lajirajojen ja hän on suosittu puhuja koulutustilaisuuksissa ja seminaareissa. Rauhala tuo Golf Mentorin toimintaan yli 25:n vuoden kokemuksen ammattivalmennuksesta, koulutuksesta ja yritystilaisuuksista.

Mikko Rantanen, toimitusjohtaja, Golf Mentors
Golf Mentorsin toimitusjohtajana toimii yksi Suomen kokeneimmista golfjohtajista ja entinen ammattilaispelaaja Mikko Rantanen. Ammattilaisuran jälkeen Rantanen on toiminut Suomen PGA:n, Suomen Golfkiertueen ja Suomen Golfliiton toiminnanjohtajana sekä viimeiset 10 vuotta Golf GameBookin toimitusjohtajana. Mikko tuo vahvaa kansainvälistä liiketoiminnan johtamisen, myynnin ja markkinoinnin osaamista Golf Mentorsin toimintaan.

Lisätietoa:
Golf Mentors Oy
Mikko Rantanen, toimitusjohtaja, 0500 65 65 65, mikko.rantanen@golfmentors.fi
Timo Rauhala, päävalmentaja, 050 544 7258, timo.rauhala@golfmentors.fi
www.golfmentors.fi